top of page

PALVELUT

 Tommin Tiimiläiset palvelevat sinua, jotta kiinteistösi arvo säilyisi. Esimerkiksi väärin hoidettu lattia laskee nopeasti asuntosi myyntihintaa ja repsottavat, likaiset tekstiilikalusteet yrityksesi uskottavuutta kun asiakas tulee käymään. Me autamme! 

Palvelumme sopivat heille (yrityksille sekä yksityishenkilöille), jotka kaipaavat luotettavaa siivouspalvelukumppania ylläpitääkseen puhdasta ja turvallista ympäristöä itselleen, asiakkailleen sekä työntekijöilleen. Ovatpa tilat minkä kokoiset tahansa, osaamme auttaa tuomaan parhaat niiden puolet esille. Pidämme huolta asiakkaistamme ja varmistamme, että heidän tilansa näyttävät edustavilta siivoamalla ne perusteellisesti ja tasalaatuisesti vuodesta toiseen. Tarjoamme lisäpalveluina yksittäisiä siivouspalvelu-urakoita kuten suursiivouksia sekä ikkunanpesuja. Kauttamme saatte myös yhteistyökumppaniemme tuotteet edulliseen hintaan.

Minkälaisia palveluita siivousyritys tuottaa? Mikä olisi minulle se paras ratkaisu?

Siivooja ja siivouskärryt siivouksessa

Kuva lavastettu. Emme oikeasti käytä sandaaleja siivotessamme.

Sopimussiivoukset eli säännöllisesti tapahtuvat siivoukset

 

 • Toimistotilat

 • Kodit

 • Hotellit

 • Tehtaat

 • Kuljetusliikkeet mm. linja-autot

 • Oppilaitokset

 • Myymälätilat

 • Liikuntatilat

 • Palvelutalot

Yksittäiset urakat

 

 • Kokolattiamattojen puhdistus

 • Lattioiden pesu / vahaus

 • Koneellinen pesu

 • Tekstiilipintaisten kalusteiden pesu

 • Mattojen pesu

 • Muutto- ja remonttisiivous

 • Suursiivous

 • Pesurivuokraus

 • Konsultaatiot

Kokolattiamattojen puhdistukset

 

Pidennätte kokolattiamattonne ikää kääntymällä puhdistuksessa ammattilaisten puoleen. Kokeneet lattiaspesialistimme neuvovat mattojen hoitotavoissa sekä pesutiimimme poistaa matoista tehokkaasti lian, allergeenit ja tahrat. Haluamme tehdä toimistostanne edustavamman ja houkuttelevamman sillä aikaa kun te keskitytte olennaiseen. 

 

Voimme moderneilla painehuuhtelukoneillamme käsitellä lattianne ylläpitosiivouksen yhteydessä aina kun tahroja ilmaantuu, tai voitte tilata tehopesumme esimerkiksi kahdesti vuodessa. Ota yhteyttä (linkki yhteydenottolomakkeeseen)

 

Ikkunanpesut

 

Toteutamme ikkunoiden pesut vankalla kokemuksella. Kauttamme saatte suuremmat pesukokonaisuudet ja nosturipalvelut korkeampien rakennusten ulkoikkunoille. Järjestämme myös ikkunanpesukoulutuksia yrityksille ja yksityishenkilöille, jolloin saatte tarvittavat välineet, asiantuntemuksen ja todistuksen kurssista.

 

Ikkunanpesujen sopimusasiakkaana saatte aina edullisemmin säännöllisesti tehtävät pesut riippuen pesufrekvenssistä. Kysy lisää! (linkki yhteydenottolomakkeeseen)

 

Lattioiden pesu / vahaus

 

Lattiaspesialistimme kartoittavat aina ensin lattian hoitotarpeen yksilöllisesti. Meillä on moderneimmat menetelmät ja koneet vaativimpiinkin materiaaleihin. Suoritamme lattiatyöt ammattitaidolla ja vakiohintaan riippumatta viikonpäivästä. Me tiedämme, kannattaako sinun lattiamateriaalisi vahata vai ei. Joskus lattian hoitohistoriassa on tehty lattian vahaus vaikkei materiaali sitä kaipaisi - voimme korjata vahingon. 

 

Tekstiilipintaisten kalusteiden pesut

 

Tekstiilipintaiset kalusteet usein jäävät huomiotta ylläpitosiivouksessa ellei niistä ole erikseen sovittu. Kahvitahrat kokoustuoleissa on varmasti jokaiselle tuttu ilmiö, johon ei ole ehkä aiemmin kiinnittänyt niinkään huomiota. Me suoritamme tekstiilipintaisten kalusteiden pesuja ammattitaidolla modernein välinein.
Meiltä löytyy kokemusta niin toimistotuoleista kuin fatboy-tyyppisistä kiiltäväpintaisistakin materiaaleista.

 

Pesurivuokraukset

 

Mallistostamme löytyy modernit koneet lattioiden pesuun. Jos mieluummin itse suoritatte siivoustyöt, teidän ei tarvitse ostaa itsellenne konetta puolen vuoden välein tehtäviin hoitoihin. Oli teillä sitten kokolattiamatto tai laattalattia, voitte vuokrata meiltä edullisesti koneen tarpeisiinne vaikka vain vuorokaudeksi.

 

 Air bnb -siivoukset ja avainten hallinta

Voit tuoda avaimesi säilytettäväksi meille, me hoidamme asuntosi vuokralaisen sisälle epämiellyttäväänkin kellonaikaan ja siivoamme hänen jälkensä. Jos haluat kokeilla toimia Airbnb-isäntänä, me tuomme vähän helpotusta työtaakkaasi.

Allergiasiivoukset

Allergiasiivous tarvitaan esimerkiksi muuttotilanteessa, jos asunnossa on aiemmin ollut lemmikkejä, mutta uusi asukas on allerginen. Allergiasiivouksessa asunnosta poistetaan kaikki allergiaoireita aiheuttavat asiat. Huoneistosta tai talosta käydään läpi joka nurkka, ja käsittelemättä jäävät ainoastaan kattorakenteet. Käytämme puhdistuksessa höyrymenetelmää, joka poistaa pölyn myös mm. pattereiden välistä. 

Tupakan savun poisto seinistä / parvekelaseista

Poistamme ikävät tupakoinnista aiheutuneet kellertävät pinttymät ammattitaidolla. 

 

Konsultaatiot

 

Yrityksille:

 

Pyydä meidät kertomaan ylläpitosiivouksen toimenpiteistä työpaikallesi! Jos olet esimerkiksi yrittäjä, etkä ehkä ole valmis sitoutumaan säännölliseen siivouspalveluun, voimme tuoda ammattimaiset välineet ja siivousopetuksen luoksesi. Ota yhteyttä (linkki yhteydenottolomakkeeseen)

 

Opiskelijoille ja yksityishenkilöille:

 

Opiskelijapaketti: oletko sinä tai läheisesi muuttamassa ensimmäistä kertaa omaan kotiin? Siivoaminen saattaa tuntua aluksi hankalalta, sekä ikkunoiden oikeaoppinen pesu vaikealta. Tilaa meidän edullinen siivousstarttipaketti kotiisi! Pakettiin sisältyy välineet, konsultaatio sekä siivousdiplomi, jonka voi muun muassa lisätä Linkediniin tulevien työnantajien silmää hivelemään. Ota yhteyttä.

 

Ikkunanpesupaketti: Tarvikkeet ja konsultaatio kotiin tehokkaista ikkunanpesumetodeista. Pakettiin sisältyy välineet, konsultaatio sekä siivousdiplomi, jonka voi muun muassa lisätä Linkediniin tulevien työnantajien silmää hivelemään.

 

 

Yhteistyökumppanit (linkit etusivulla)

 

Haluamme jatkuvasti laajentaa valikoimaamme, ja jos sinulla on tuote, jonka haluaisit valikoimiimme, olisimme todella kiinnostuneita kuulemaan siitä. Kierrämme säännöllisesti alan messuja etsien kiinnostavia uutuuksia asiakkaidemme käyttöön. Esimerkiksi vegaaninen käsisaippua tai ihmeitä tekevä kosteusvoide saa hyvin näkyvyyttä ison markkinointitoimiston saniteettitiloissa. 

Esimerkkejä palveluista, jotka asiakkaamme tilaavat kauttamme:

 • Tietosuojapalvelut
 • Vegaaniset hygieniatuotteet
 • Tietosuojakonsultaatiot

 • Saniteettipaperit

 • Pesuaineet

 • Kopiopaperit
 • Työturvallisuuskorttikoulutukset

 • Vaihtomatot
  - laaja valikoima + designmatot

bottom of page